98 29 71 77

Åbningstider Salgsafdeling
Mandag - fredag
Lørdag - søndag
10:00 - 18:00
11:00 - 17:00
Åbningstider Værksted
Mandag - torsdag
Fredag
Weekend
07:30 - 16:00
07:30 - 14:00
Lukket

Profil

Om Bilgården Hostrup

Bilfirmaets historie begyndte tilbage i 1987, hvor den mekanikeruddannede Ib Jensen på hobbybasis startede i garagen ved sin bopæl på Bilgaardsvej i Tylstrup. Først og fremmest med reparationer af både biler og traktorer men efterhånden også med salg af biler.

På grund af mangel på plads flyttede Ib Jensen i 1991 sit autoværksted fra Bilgaardsvej i Tylstrup til den lille by Hostrup mellem Sulsted og Vestbjerg.Med sig fra Tylstrup tog Ib Jensen navnet "Bilgården" og tilføjede Hostrup efter forretningens nye geografiske placering.

Efterhånden tog udviklingen i Ib Jensens autoforretning yderligere fart og i 1996 blev Bilgården Hostrup udvidet med værksted, kontorfaciliteter og en udstillingshal som kan ses på billedet.

Forretningen sælger årligt mellem 600 og 700 biler og har hele prisspektret, lige fra bilen til 5.000,- til den, der koster halvanden million.

Virksomheden beskæftiger i alt 12 mand, herunder 4 sælgere, 2 administrative medarbejdere, mens resten arbejder på værkstedet, der er tilknyttet Automester og DBR - Centralforeningen af Autoreparatører i Danmark.

Det betyder, at firmaets mekanikere ofte er på kurser, og derfor er i stand til at håndtere den nyeste teknologi, ligesom kunden altid har en garanti for, at kvaliteten af værkstedsarbejdet er tip-top i orden.

- Dertil kommer et stort reservedelslager, så kundene ikke skal vente unødigt, når deres biler er på værkstedet.

- I den tid stiller Bilgården Hostrup naturligvis en gratis lånebil til rådighed.